LEDIGA JOBB: Kock

31 oktober 2023

Kvarnen lediganslår ett jobb på köket från 4.1.2024.

Kvarnen med sina 40 anställda och drygt 300 studerande är en livskraftig skola i ständig utveckling. Dagligen serveras omkring 250 portioner i ett modernt utrustat kök, som under inkommande sommar kommer att genomgå ändringsarbeten som ytterligare förbättrar arbetsmiljön.

Till vårt köksteam söker vi nu en mångsidig medarbetare på heltid för tillsvidare anställning. Har du en grundutbildning inom kosthållsbranschen och/eller motsvarande arbetserfarenhet av jobb inom storkök? Vi värdesätter en person som är samarbetsvillig, tar eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet är huvudsakligen dagtid men kan under året också innebära kvälls- och veckoslutsarbete. Utöver arbetat på köket tillkommer även städning av skolans fastigheter under skolans ferier, i praktiken under sommarmånaderna.

Den som väljs skall innan arbetet inleds uppvisa godtagbart straffregisterutdrag enligt L 504/2002, hygienpass och hälsointyg enligt L 1326/2010. Lön enligt AKTA. Prövotiden är 6 månader.

För mera information kontakta Tom Hansén, rektor, 050-550 7722 eller Anneli Svenfelt, köks- och städchef, 040-587 4925.

Ansökningstiden har förlängts till fredag 24.11.2023 endera per e-post tom.hansen@kvarnen.fi eller på adress Kvarnen, Torgarevägen 4, 68500 Kronoby. Märke: Kostservicepersonal.